Турчинов жорстко відповів Путіну, вказавши на різницю між державністю України та Росії

Турчинов жорстко відповів Путіну, вказавши на різницю між державністю України та Росії

Глава РНБО зауважив, що російська державність «здатна існувати виключно в тоталітарних умовах»

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, коментуючи погрози президента РФ Володимира Путіна українській державності, заявив, що «українська держава є і буде».

«Українська державність базується на мужності, патріотизмі та вірі мільйонів вільних українців, здатних її захистити і зберегти свободу, демократію та незалежність для своїх дітей. Це принципова відмінність нашої державності від російської, яка здатна існувати виключно в тоталітарних умовах, коли опричники, жандарми, чекісти та КДБісти стискають їх ґратами та колючим дротом від розповзання», - підкреслив Турчинов, якого цитує прес-служба РНБО.

За його словами, російська «державність» лежить на кістках мільйонів закатованих та сплюндрованих безневинних життів.

«Незалежно від стогнань переляканих російських найманців та погроз російського президента, українські військові будуть діяти адекватно загрозам, а українська держава є і буде, незалежно від маніакальних бажань імперських реваншистів», - заявив глава РНБО.

Нагадаємо, президент РФ Володимир Путін під час «прямої лінії» 7 червня почав погрожувати Україні «дуже тяжкими наслідками для державності», у разі, якщо Збройні Сили «влаштують провокації на Донбасі» під час проведення у РФ Чемпіонату світу з футболу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: