Туреччина взяла під контроль одне з найбільших міст в Афріні

Туреччина взяла під контроль одне з найбільших міст в Афріні

Турецькі війська в Афріні

Фото: Анадолу

По відступавшим з Джіндереса членам курдських формувань завдали удару бойовими безпілотниками

Турецькі військові в ході операції «Оливкова гілка» в сирійському Афріні взяли під контроль одне з найбільших міст в регіоні - Джіндерес.

Про це повідомляє Анадолу.

«ЗС Туреччини і Сирійська визвольна армія перейшли в наступ на райцентр Джіндерес і після запеклих боїв очистили його від терористів», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що турецька авіація приступила до проведення повітряної операції в регіоні після того, як сухопутні частини і сирійська опозиція встановили контроль над висотою Джіндерес.

По відступавшим з міста членам курдських формувань завдали удару бойовими безпілотниками.

До слова, Туреччина закликає США зупинити потік курдських бійців у Сирію.

Раніше повідомлялося, що президент Сирії Башар аль-Асад заявив, що його війська продовжать наступ на утримуваний повстанцями анклав Східна Гута на околиці столиці Дамаска, припинити який закликає міжнародна спільнота.

5 березня сирійський центр моніторингу прав людини, який знаходиться у Лондоні (Велика Британія), заявляє про те, що урядові сирійські сили і їхні союзники у результаті наступу захопили більше третини Східної Гути, яка контролюється повстанцями.

7 березня стало відомо, що в результаті інтенсивних ударів сирійського режиму по контрольованому повстанцями району Східна Гута загинули вже більше 800 мирних жителів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: