У Болгарії сьогодні – другий тур президентських виборів

У Болгарії сьогодні – другий тур президентських виборів
Вибори в Болгарії

Кандидати набрали в першому турі майже однакову кількість голосів

У Болгарії 13 листопада проходить другий тур президентських виборів.

На посаду глави держави претендують висуванець Болгарської соціалістичної партії, генерал-майор у відставці Румен Радев і представник правлячої партії ГЕРБ (Громадяни за європейський розвиток Болгарії), спікер Народного зібрання (парламенту) Цецка Цачева, повідомляє Укрінформ.

«Для участі в голосуванні в другому турі виборів президента Болгарії, який пройде 13 листопада, до виборчих списки включені 6,8 мільйонів виборців, серед них громадян з правом голосу, які проживають за межами країни. Виборчі дільниці працюватимуть по всій країні до 20.00 годин», - зазначили в Центрвиборчкомі.

У день голосування представники Центрвиборчкому будуть постійно проводити брифінги, під час яких ознайомлять журналістів і спостерігачів за перебігом голосування, як по країні, так і на закордонних виборчих дільницях.

Перші попередні результати явки в другому турі виборів будуть оприлюднені до 22-ї години у неділю. Відразу ж після закриття виборчих дільниць будуть також представлені результати екзит-полів.

Центрвиборчком представлятиме попередні підсумки голосування в ніч з неділі на понеділок  мірою опрацювання бюлетенів, отриманих від дільничних виборчих комісій.

За результатами першого туру президентських перегонів лідирує генерал Румен Радев, випереджаючи Цецку Цачеву майже на 4%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: