У Британії призначили відповідального за Brexit

У Британії призначили відповідального за Brexit

Робінс відповідатиме за підтримку британського уряду при розгляді варіантів майбутніх відносин за межами ЄС з Європою і рештою світу.

У Британії призначили керівника новоствореного урядового департаменту з питання виходу країни з ЄС, ним став заступник глави МВС Олівер Робінс.

Про це інформує прес-служба уряду Великобританії.

«Олівер Робінс був призначений керівником нового підрозділу з питань ЄС в Кабінеті міністрів», - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, Робінс відповідатиме за підтримку британського уряду при розгляді варіантів майбутніх відносин за межами ЄС з Європою і рештою світу.

Планується, що він почне виконання своїх обов'язків 4 липня, покинувши пост заступника глави міністерства внутрішніх справ.

«Наступний прем'єр-міністр і його уряд повинні мати всю необхідну інформацію, щоб визначити правильний підхід до переговорів про вихід Великої Британії з ЄС та їх підсумок», - сказав у зв'язку з цим британський прем'єр-міністр Девід Кемерон.

Нагадаємо, що президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що його не хвилює критика на його адресу через рішення Британії вийти з ЄС.

Європейський Союз має намір провести саміт щодо можливого виходу Великої Британії з організації у вересні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: