У чотирьох українських аеропортах почнуть чергувати кінологи

У чотирьох українських аеропортах почнуть чергувати кінологи

Спільні наряди патрульної поліції та кінологів розпочнуть роботу в зоні прильоту та відльоту, а також на прилеглій території до аеропорту

З наступного тижня до патрулювання чотирьох аеропортів в Україні будуть залучені кінологічні підрозділи. Про це 2 листопада заявив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

«Поки ми хочемо провести експеримент в аеропортах Київської області, зокрема – в аеропортах «Бориспіль» та «Жуляни», а також в Одесі та Львові», - повідомив Аброськін, якого цитує Департамент комунікації Національної поліції України.

За його словами, спільні наряди патрульної поліції  та кінологів розпочнуть роботу в зоні прильоту та відльоту, а також на прилеглій території до аеропорту.

Зазначається, що такі заходи дадуть можливість перекрити канали постачання наркотичних речовин на територію України. Водночас буде посилено протидію злочинній діяльності тих громадян, які прибувають на територію нашої держави з метою здійснення протиправної діяльності. 

Перший заступник голови Нацполіції додав, що також планується, що згодом кінологів залучать і до патрулювання у аеропорту Харкова.

Раніше повідомлялося, що прикордонники у пункті пропуску «Бориспіль» під час перевірки багажу, що прямував транзитом з Варшави до Тель-Авіва, затримали партію кокаїну. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: