У Грузії за порушення карантину будуть саджати до в'язниці

У Грузії за порушення карантину будуть саджати до в'язниці
МВС Грузії щодня повідомляє про десятки оштрафованих громадян, які порушили правила надзвичайного стану 

Нині за порушення карантину в Грузії фізичні особи сплачують штраф розміром 3 тисяч ларі - близько $1000

Парламент Грузії прийняв у третьому читанні поправки до Кримінального кодексу, згідно з якими за повторне порушення правил надзвичайного стану і карантину мешканців будуть карати позбавленням волі терміном до шести років. Про це повідомляють «Новости-Грузия».

Повідомляється, що поправки підтримали 78 депутатів.

Зараз за порушення правил надзвичайного стану в Грузії фізичні особи сплачують штраф у розмірі 3 тисяч ларі (близько 1000 доларів), а юридичні особи - 15 тисяч ларі (близько 4,700 доларів).

Міністерство внутрішніх справ Грузії щодня повідомляє про десятки оштрафованих громадян, які порушили правила надзвичайного стану.

Також нагадаємо, що у Грузії надзвичайний стан продовжили ще на місяцьРаніше введений режим надзвичайного стану повинен був тривати до 10 травня.

Крім того, влада Грузії заборонила пересування на легкових автомобілях

«У країні збільшуються випадки зараження коронавірусом, тому координаційна рада прийняла додаткові обмежувальні заходи в рамках чинного надзвичайного стану. З 12 години 17 квітня у всій країні забороняється пересування на легкових автомобілях до 21 квітня», - йдеться у повідомленні.

Обмеження не стосуються пересування вантажів і машин дистрибуції.

4 квітня у Грузії зафіксували першу смерть від коронавірусу.

За даними Міністерства охорони здоров'я, в Грузії виявлені 420 заражень коронавірусною інфекцією. Перший випадок зараження був встановлений медиками 26 лютого на кордоні з Азербайджаном у громадянина Грузії, що повертався з Ірану.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: