У Харкові знову прорвало тепломережу, яку «залатали» кілька днів тому

У Харкові знову прорвало тепломережу, яку «залатали» кілька днів тому

У теплових мережах запевнили, що таких будинків, в яких не вдалося відновити опалення, небагато

У Харкові сталася аварія на тепломагістралі, яку полагодили два дні тому. Чергова аварія сталася за кількасот метрів від місця, яке полагодили у понеділок, йдеться в сюжеті ТСН. 

Стався порив близько другої години ночі. У кількох десятках будинків майже одразу батареї стали холодними і зникла гаряча вода. Люди знову були вимушені вмикати обігрівачі. Та у тепломережах кажуть - катастрофи немає, начебто одразу ж район переключили на резервну лінію, тож тепло у будинках є.

«Там працюють люди. О другій годині там стався порив. Перепід'єднали на резервну лінію, будинків не відключали. Трішки під час перепід'єднання знизилася температура, але на ранок уже все відновили», - каже прес-секретар КП «Харківські теплові мережі» Тетяна Чуйко.

Але журналісти пройшлися вдень цим районом і завітали у декілька квартир. Люди кажуть - тепла немає, або ж останнім часом батареї то теплі, то холодні. Є навіть будинки, в яких опалення немає вже п'ятий день - від самого першого пориву. А сталося це минулої суботи. Відтак - будинки промерзли остаточно.

У теплових мережах запевнили, що таких будинків, в яких не вдалося відновити опалення, небагато. І в холоді люди живуть не через аварію. А тому, що досі є проблема із розповітрюванням системи у багатоповерхівках. Обіцяють найближчим часом все остаточно полагодити.

Як повідомлялося, аварія на теплових мережах у Харкові сталася 24 лютого близько 15:00. Через 4 пориви без опалення залишилися житлові будинки та об'єкти соціальної інфраструктури у двох районах міста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: