У Євросоюзі закликали швидко провести розслідування убивства Шеремета

У Євросоюзі закликали швидко провести розслідування убивства Шеремета

Голова Представництва ЄС в Україні висловив співчуття рідним Павла Шеремета

Голова Представництва ЄС в Україні Ян Томбінський закликав українських правоохоронців вжити всіх зусиль для проведення розслідування убивства журналіста Павла Шеремета та швидко притягти винних до відповідальності. Його заяву публікує сторінка представництва ЄС в Україні в Facebook.

«Я висловлюю щирі співчуття рідним Павла Шеремета і усім його колегам, завдяки роботі яких в Україні існують незалежні та вільні медіа. Я закликаю органи влади вжити всіх зусиль для проведення слідства і швидко притягти до відповідальності винних у цьому жахливому злочині», - заявив Томбінський.

tomb

 

Нагадаємо, сьогодні вранці, 20 липня, в центрі Києва вибухнув автомобіль з журналістом Павлом Шереметом, який їхав на ранковий ефір на радіо. Журналіст загинув на місці. Автомобіль належав керівнику інтернет-видання «Українська правда» Олені Притулі, однак її в машині не було.

За попередньою версією, причиною вибуху автомобіля став вибуховий пристрій. Поліція попередньо кваліфікує вибух авто Шеремета як умисне вбивство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: