У Казахстані зобов'язали носити маски до кінця року

У Казахстані зобов'язали носити маски до кінця року

Згідно з приписами уряду Казахстану, всі підприємства і установи зобов'язані постійно проводити дезінфекцію і після зняття карантину

Головний санітарний лікар Казахстану Айжан Есмагамбетова заявила, що коронавірус перетвориться в сезонну хворобу, а санепідрежим потрібно дотримуватися в країні до кінця року. Про це, в середу, 29 квітня, повідомляє Nur.kz.

«Навіть коли закінчиться карантин - ми будемо жити з коронавірусом завжди, він стане сезонним захворюванням», - заявила санлікар.

Вона зазначила, що санепідрежим в Казахстані збережеться до кінця 2020 року.

Також, в Казахстані зобов'язали постійно проводити дезінфекцію всі установи і підприємства, а також дотримуватися маскового режиму і дистанціювання і після зняття карантину .

У Казахстані виявлено більше трьох тисяч заражених.

Влада Казахстану продовжила режим надзвичайного стану через пандемію коронавірусу до 11 травня.

До слова, у Кабінеті міністрів України пояснили поняття «громадське місце», де обов’язково потрібно носити захисні маски чи респіратори відповідно до вимог карантину.

Також повідомлялося, Кабінет міністрів у середу дозволив працювати продовольчим ринкам під час карантину, але за умови дотримання певних критеріїв.

До відома, в Україні загалом станом на 29 квітня інфіковано 9866 людей. Із них - 672 дитини, 1976 медпрацівників. На даний момент з початку хвороби одужало 1103 осіб, летальних випадків - 250.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: