У Києві близько 100 футбольних фанатів влаштували бійку - поліція

У Києві близько 100 футбольних фанатів влаштували бійку - поліція
Затримання футбольних фанатів

Правоохоронці затримали близько 30 осіб учасників бійки

У неділю ввечері футбольні вболівальники в Києві влаштували масову бійку. За попередньою інформацією, у конфлікті брали участь більше сотні осіб.

Про це повідомляє відділ комунікаціі поліцї Києва у Facebook

«О 20-й годині у чергову частину поліціі Києва надійшло повідомлення про те, що на вулиці Василя Касіяна у Голосіївському районі - масова бійка. На виклик відправили патрульні наряди, працівників спецпідрозділу та співробітників Голосіівського управління поліції», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, коли на місце прибули правоохоронці, «учасники почали розбігатися в різні сторони, однак поліцейські затримали близько 30 осіб».

«Усіх їх доставлять до управління поліціі для надання пояснень. Інформація про потерпілих уточнюється», - резюмували у поліції.

Як повідомляв «Главком», сьогодні ввечері футбольні ультрас провели у Києві марш на підтримку засуджених в «ЛНР» фанатів «Зорі» Влада Овчаренка та Артема Ахмерова.

Мітингувальники пройшлись центром Києва. попереду колони несли банер зі словами «Свободу патріотам».

Марш закінчився під стінами представництва Європейського Союзу в Україні. Мітингувальники оголосили про вимогу до структур ЄС сприяти звільненню Овчаренка та Ахмерова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: