У Києві суд знову наклав арешт на «вертолітний майданчик Януковича»

У Києві суд знову наклав арешт на «вертолітний майданчик Януковича»

Саме в конгресно-виставковому центрі «Парковий», який у народі називають вертолітним майданчиком Януковича, планувалася робота штабу Зеленського 21 квітня

Голосіївський суд знову наклав арешт на конгресно-виставковий центр «Парковий», який називають вертолітним майданчиком екс-президента Віктора Януковича. Про це йдеться в ухвалі Голосіївського районного суду м. Києва у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Зазначимо, що саме в «Парковому» планувалася робота штабу кандидата у президенти Володимира Зеленського 21 квітня.

«Парковий» арештували, заборонивши користуватись ним, і передали в управління Нацагентству з розшуку та менеджменту активів, сказано в ухвалі суду.

Постанова вже набула чинності і підлягає негайному виконанню. Протягом п’яти днів ухвалу можна було оскаржити, однак, у розкладі судових засідань не зазначено, що хтось зі сторін подав апеляцію. Слідство наполягало, що через скасування арешту існують «ризики псування речового доказу, крім того існує суспільна небезпека.

Нагадаємо, другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня, визначили в ЦВК. Також комісія затвердила текст виборчого бюлетеня на другий тур. Бюлетень буде сіро-блакитного кольору розміром 20 на 15 см.

Другому туру передуватиме традиційний «день тиші» напередодні. Результати голосування мають бути встановлені не пізніше 1 травня, а офіційно оприлюднені все в тих же газетах – ще за три дні.

Протягом 30 днів з моменту оприлюднення офіційних результатів має відбутись інавгурація – тож максимум 3 червня в Україні з’явиться новий (старий) президент.

Як відомо, у першому турі Зеленського підтримали 30,24%  (5 713 825 виборців), Порошенка - 15,95%(3 014 523 виборців), а Гриценка - 6,91% (1 306 411 виборців).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: