У Кремлі анонсували зустріч Путіна і Трампа

У Кремлі анонсували зустріч Путіна і Трампа
Дональд Трамп і Володимир Путін

Переговори пройдуть без традиційної заяви для представників ЗМІ

Зустріч президентів Росії і США Володимира Путіна і Дональда Трампа може відбутися в Гамбурзі на саміті країн Великої двадцятки, проте точна дата поки не узгоджена.

Про це повідомив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

При цьому, за його словами, переговори пройдуть без традиційної заяви для представників ЗМІ.

6 червня посол США в Росії Джон Теффт під час спілкування з російськими журналістами повідомив, що домовленості про зустріч глав Росії і США на саміті в Німеччині немає. Однак Пєсков, відповідаючи на питання про дату і місце переговорів Володимира Путіна і Дональда Трампа, пояснив, що ймовірність такої зустрічі все-таки є.

«У Гамбурзі - так, може, але дати немає», - сказав він.

При цьому Пєсков підкреслив, що поки ймовірна тільки розмова двох лідерів. Заяви для преси за підсумками переговорів робити не планується.

Саміт групи країн Великої двадцятки відбудеться в Гамбурзі 7-8 липня.

Нагадаємо, держсекретар США Рекс Тіллерсон нещодавно заявив, що втручання Росії у вибори президента США є добре задокументованим.

Міністерство юстиції США призначило колишнього директора ФБР Роберта Мюллера спеціальним радником з розслідування можливого втручання Росії в президентські вибори в 2016 році.

У січні американські спецслужби розсекретили і оприлюднили спільний звіт про втручання РФ у виборчу кампанію в США. Американські розвідники дійшли згоди щодо того, що російське вище керівництво, включаючи президента Путіна, особисто причетний до кампанії з незаконного впливу на хід президентських виборів в США з метою завдати шкоди шансам Гілларі Клінтон на обрання президентом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: