У Миколаєві затримали наркоділків із гранатометом

У Миколаєві затримали наркоділків із гранатометом

У бійця і його подільників, крім великої партії наркотиків, знайшли гранатомет і боєприпаси

У Миколаєві співробітники СБУ блокували діяльність угруповання, учасники якого займалися виробництвом і збутом психотропних у великих розмірах. Одним з наркоділків виявився військовий ЗСУ. Про це повідомили в прес-центрі Служби безпеки України.

Двоє жителів Миколаєва влаштували на території одного з дачних кооперативів обласного центру лабораторію з виготовлення амфетаміну. Роздрібні партії «товару» зловмисники збували наркозалежним особам на території регіону.

За місцем проживання фігурантів справи і в нарколабораторії правоохоронці вилучили 30 грамів амфетаміну, прекурсори, приналежності для зважування та фасування наркотиків.

Крім того, в приміщенні одного з ділків, військового Збройних Сил виявлений гранатомет РПГ-22, 2 гранати Ф-1, 60 патронів калібру 5,45 та іноземний пістолет з патронами. Вилучені наркотики, зброя і боєприпаси направлені на експертизу.

Зловмисники затримані, вирішується питання про оголошення їм про підозри і обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин, а також встановлення джерел походження зброї.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: