У Міноборони розповіли подробиці загибелі трьох українських бійців під Авдіївкою

У Міноборони розповіли подробиці загибелі трьох українських бійців під Авдіївкою

Сьогодні близько 5 години ранку в районі Авдіївської промзони російсько-окупаційні війська почали інтенсивний обстріл українських позицій, а потім штурм

У Міністерстві оборони уточнили обставини загибелі сьогодні трьох українських військових внаслідок обстрілів і штурму позицій сил антитерористичної операції в Авдіївській промзоні.

Як зазначив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, «достеменно відомо, що у лавах сил АТО на цих рубежах загинув 1 військовослужбовець, ще 2 – померли від тяжких поранень, ще 1 – отримав поранення, і вижив».

Як повідомляв «Главком», сьогодні близько 5-ї ранку в районі Авдіївської промзони російсько-окупаційні війська почали інтенсивний обстріл українських позицій, а потім штурм. Підрозділи Збройних сил України зупинили терористів.

Також сьогодні в Авдіївці внаслідок обстрілу бойовиками позицій українських військових отримали поранення двоє місцевих жителів.

Ситуація в Авдіївській промзоні продовжує залишатися напруженою: противник обстрілює українські позиції, але повторно не штурмує.

Як відомо, внаслідок обстрілу Авдіївка лишилася без світла.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: