У Північній Кореї Трампа засудили до смертної кари за образу Кім Чен Ина

У Північній Кореї Трампа засудили до смертної кари за образу Кім Чен Ина
Фото Reuters

У КНДР пригрозили Трампу смертю

У Північній Кореї накинулися з критикою на президента США Дональда Трампа з критикою за образу Кім Чен Ина. Державна пропаганда повідомила, що американський лідер заслужив смертну кару і назвала його боягузом за скасування візиту в демілітаризовану зону між КНДР і Південною Кореєю. Про це пише The Guardian з посиланням на північнокорейську державну газету Нодон Сінмун, яка в редакційній статті зосередила свій гнів на візиті Трампа в Південну Корею минулого тижня, під час якого він засудив «жорстоку диктатуру» Пхеньяна.

«Найгірший злочин, який йому ніколи не пробачать, в тому, що він посмів зухвало принизити гідність верховного лідера», - йдеться в статті північнокорейської газети.

«Йому варто знати, що він лише жахливий злочинець, засуджений до смерті корейським народом», - наголосила Нодон Сінмун.

The Guardian нагадує, що відколи Трамп став президентом, він постійно посилює війну слів з Кім Чен Ином, обмінюючись персональними образами і погрозами завдати військового удару. Перед завершенням свого туру по Азії, Трамп розмістив на Twitter нове повідомлення з образою на адресу Кім Чен Ина.

«Чому Кім Чен Ин ображає мене, називаючи «старим», коли я ніколи б не назвав його куцим і товстим?», - написав американський президент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: