У Польщі розслідують справу українця, якого затримали з дев'ятьма пістолетами

У Польщі розслідують справу українця, якого затримали з дев'ятьма пістолетами

У Польщі громадянина України звинуватили в незаконному володінні 9 пістолетами

Слідству поки не вдалося з'ясувати, для чого саме українцю були потрібні пістолети і набої

У Польщі затримали громадянина України, який володів вогнепальною зброєю, не маючи дозволів. Як повідомляє Польське радіо, на момент затримання в автомобілі 47-річного Рудольфа К. знайшли дев'ять пістолетів і майже 450 набоїв.

Так, у вересні цього року в Гдині прикордонники зупинили для дорожньої перевірки Audi A8, за кермом якого був громадянин України, який уже кілька років живе в Польщі. В автомобілі була коробка з чотирма пістолетами Glock, чотирма пістолетами V. Bernardelli 68, одним пістолетом FEG з глушником та 446 набоями.

Також у затриманого виявили п'ять мобільних телефонів, ще три виявили під час обшуку в його будинку. За словами слідчих, вивчення рахунків показало численні з'єднання з іноземними номерами. Також ЗМІ повідомили, що затримання відбулося ще у вересні, однак деталі інциденту стали відомі лише зараз. 

Українець не мав дозволу на зброю, і прокуратура звинуватила чоловіка в незаконному володінні пістолетами. Його також звинуватили у використанні перероблених посвідчень особи інших людей. За ці злочини йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Слідству поки не вдалося з'ясувати, для чого саме українцю були потрібні пістолети і набої.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: