У Полтаві чоловік зачинився у автомобілі та погрожував патрульним гранатою

У Полтаві чоловік зачинився у автомобілі та погрожував патрульним гранатою
Розшукуваний може мати при собі боєприпаси

Поліцейськими була надана можливість водію виїхати за межі Полтави

У Полтаві чоловік зачинився у автомобілі ВАЗ-2109, та погрожував патрульним поліцейським предметом, схожим на гранату. Як повідомляє «Главком» з посиланням на відділ комунікації поліції Полтавщини, інцидент стався вчора близько 21-ї години по вулиці Європейській.

З метою запобігання поранень перехожих на пожвавленій вулиці, поліцейськими була надана можливість водію виїхати за межі Полтави. О 22:30, поблизу села Писарівка Новосанжарського району, чоловік залишив автомобіль, висмикнув кільце, кинув гранату та втік у лісосмугу. На щастя, унаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Встановлено, що за кермом перебував 51-річний Віктор Шейко, мешканець обласного центру. Правоохоронцями Полтавщини нині встановлюється його місцезнаходження, орієнтований весь особовий склад поліції області.

За попередньою інформацією, розшукуваний може мати при собі боєприпаси.

Громадянин одягнений: темні брюки, куртку камуфляжну (зелено-коричневу), на голові - чорна потерта кепка. Носить окуляри як на фото – стекла прямокутної форми у тонкій оправі. Волосся середньої довжини, зачіска не охайна, обличчя не голене більше 3-х діб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: