У Порошенка припускають, що Генпрокуратура візьметься за президентське оточення

У Порошенка припускають, що Генпрокуратура візьметься за президентське оточення

Грановський запевняє, що Луценко зайняв досить агресивну позицію

Народний депутат від БПП Олександр Грановський запевняє, що на генерального прокурора України Юрія Луценка неможливо вплинути адміністративними важелями. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».
За словами Грановського, він будь-якої миті може поспілкуватися з Луценком, як і інші депутати. «Але я впевнений, що ви не в змозі будете навести приклад неформального тиску чи впливу на хід тих чи інших процесів, які перебувають у віданні Луценка. Точно знаю, що вплинути на нього неможливо ані хитрощами, ані адміністративними важелями. А спілкуватись можна хоч щодня, був би сенс», – зазначив нардеп.
Грановський наголосив, що Луценко зайняв досить агресивну позицію, але при цьому поводиться неупереджено щодо фігурантів проваджень і не робить для когось знижки.
На зауваження, що досі Генпрокуратура не чіпала жодної людини з близького і не дуже оточення президента, нардеп заявив: «Немає жодних підстав стверджувати, що вона їх не чіпає, просто поки що немає публічних проявів».
Грановський додав, що тут ще питання в тому, чи є кримінальний склад у діях тієї чи іншої людини з президентського оточення. «Я цілком припускаю, що такий склад може бути знайдено чи вже знайдено і такі прояви буде скоро помічено вами», – сказав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: