У Росії почалися масові затримання учасників акції «Він нам не цар»

У Росії почалися масові затримання учасників акції «Він нам не цар»
Акції протесту у Росії
YouTube канал Олексія Навального

У Красноярську затримали щонайменше 75 учасників акції, повідомляють її організатори

У Росії під час проведення масових акцій проти інавгурації Володимира Путіна відбуваються масові затримання її учасників. Про це повідомляє канал YouTube опозиціонера Олексія Навального.

У Красноярську затримано щонайменше 75 людей, у Якутську 80, повідомляють організатори акції. У Челябинську між окремими групами людей розташувалася поліція, не даючи їм об’єднатися.

Два заздалегідь підготовлених ОМОНом автобуса в Якутську виявилися повністю забиті людьми. Про це пише «Сибір Реалії». Під час затримань поліцейські нібито активно застосовували фізичну силу.

У Томську після закінчення ходи і мітингу, не санкціонованих місцевою владою, поліція затримала керівника штабу опозиціонера Навального Ксенію Фадєєву. Про інші затримання поки невідомо.

У Барнаулі поліція затримала декілька учасників акції «Він нам не цар», що зібралися в міському гайд-парку, де за законом акції можна проводити без узгодження.

В Уфі поліція і активісти намагаються перекричати одне одного у мегафон. Правоохоронці повідомляють про неузгодженість проведення акції із органами місцевого самоуправління і просять декілька тисяч учасників акції розійтися.

Як повідомляв «Главком», акції «Він нам не цар» проходять 5 травня в десятках російських міст. Вони приурочені до інавгурації президента Володимира Путіна, яка пройде 7 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: