У сенатора Маккейна діагностували пухлину головного мозку

У сенатора Маккейна діагностували пухлину головного мозку
Сенатор США Джон Маккейн

Пухлину діагностували після проходження процедури видалення тромбу навколо лівого ока політика

Аналізи зразків тканин, взятих під час операції американського сенатора Джона Маккейна, показали наявність у нього злоякісної пухлини головного мозку. Зараз розглядається подальші варіанти його лікування, повідомило в середу американське видання The Washington Post.

«Офіс 80-річного Маккейна, кандидата від республіканців на посаду президента в 2008 році і американського сенатора, який представляє штат Арізона з 1987 року, випустив заяву з клініки Майо, в якій говориться, що після проходження процедури видалення тромбу навколо його лівого ока минулого тижня, подальша патологія тканин показала, що з кров'яним згустком пов'язана первинна пухлина головного мозку, відома як гліобластоми», - наголошується в повідомленні.

При цьому наголошується, що сенатор і його сім'я переглядають подальші варіанти лікування разом з групою медичної допомоги клініки «Майо». Ці варіанти можуть включати поєднання хіміо - та радіотерапії.

Нагадаємо, сенатор Джон Маккейн минулого тижня переніс операцію в лікарні в його домашньому штаті Арізона. Після хірургічного втручання законодавець відчував себе добре і мав намір повернутися до роботи в Вашингтон як можна швидше.

Після операції навіть президент Трамп, який знаходиться не в найкращих стосунках з Маккейном, висловив публічну надію на швидке одужання сенатора.

«Нам його не вистачає», - зізнався президент США.

Зазначимо, за день до операції Маккейн в Сенаті закликав США надати Україні летальну зброю та посилити санкції проти Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: