У США коронавірус перемогла 101-річна жінка

У США коронавірус перемогла 101-річна жінка
Анджеліну Фрідман назвали Королевою життя

Анджеліна Фрідман пережила іспанський грип, рак та сепсис

101-річна Анджеліна Фрідман із Нью-Йорку успішно вилікувалась від коронавірусу. Вона пережила рак, викидень, внутрішню кровотечу і тепер уже дві пандемії («іспанку» та Covid-19), повідомляє  CNN.

Жінка хворіла на коронавірус кілька тижнів, страждаючи лихоманкою. Вона самоізолювалася у своїй кімнаті в будинку для людей похилого віку. Зрештою  черговий тест на Covid-19 показав негативний результат.

Співробітники будинку для літніх людей, де проживає жінка, влаштували велику вечірку з нагоди дня народження Фрідман, а в минулому році вона стала королевою балу в закладі. Тепер її називають ще й «королевою життя».

Раніше в Ірані одужала довгожителька, 103-річна жінка перемогла небезпечний вірус за тиждень. 99-річна мешканка Великобританії вилікувалася від коронавірусу всього лише за 5 днів. Головним секретом свого зцілення вона назвала солодощі. А 100-річний житель провінції Хубей (Китай) вилікувався через 13 днів після госпіталізації.

Найстаршою людиною, що перемогла коронавірус, стала 106-річна мешканка Андалусії Ана дель Вальє. Вона теж захворіла на Covid-19 в будинку для  людей похилого віку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: