У суді підтвердили конфіскацію внесків у «Самопомочі»

У суді підтвердили конфіскацію внесків у «Самопомочі»
Керівник Київської обласної організації політичної партії «Об’єднання Самопоміч» Ірина Сисоєнко

Апеляційний суд підтвердив конфіскацію майже 132 тис. грн внесків у партії

Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення суду першої інстанції про конфіскацію майже 132 тис. грн внесків, зроблених на підтримку політичної партії «Самопоміч». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції.

«Постанову Печерського районного суду м. Києва від 27 червня 2017 року, залишеною без змін постановою Апеляційного суду м. Києва від 2 жовтня 2017 року, Ірину Сисоєнко – керівника Київської обласної організації політичної партії «Об’єднання "Самопоміч», народного депутата України визнано винною у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 21215 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі – КУпАП), та накладено штраф у розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1 700 грн, з конфіскацією до державного бюджету суми внесків на підтримку політичної партії в розмірі 131 тис. 900 грн», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко висунула ультиматум партії «Самопоміч»Зокрема вона вимагає «вгамувати» нардепів Єгора Соболєва та Семена Сенченка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: