У Збройних Силах на Covid-19 хворіють 45 військовослужбовців

У Збройних Силах на Covid-19 хворіють 45 військовослужбовців
За минулу добу зареєстровано один новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19

За минулу добу зареєстровано один новий випадок захворювання на коронавірусну хворобу

Станом на 7:00 2 травня, у Збройних Силах України коронавірусна хвороба COVID-19 зафіксована у 45 військовослужбовців. Про це повідомляє у Facebook Медичні сили ЗСУ.

«На 07:00 2 травня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 45 осіб. Також за період пандемії одужали 30 осіб та 2 летальних випадки. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 299 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчих три доби – 28 осіб», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за минулу добу зареєстровано один новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

«Хворий військовослужбовець з Харківської області лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнта задовільний, симптоми захворювання відсутні», - повідомляють військові медики.

Також вказується, що аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється «під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом».

«Залишайтеся вдома. Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни», - резюмували у Медичних силах ЗСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: