У Збройних силах виявили п'ять нових випадків коронавірусу

У Збройних силах виявили п'ять нових випадків коронавірусу

На сьогоднішній день у Збройних cилах України зареєстровано 28 випадків захворювання на Covid-19

У Збройних силах за добу підтверджено 5 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19.

Про це йдеться у повідомленні командування Медичних сил ЗСУ у Facebook.

«На 07.00 16 квітня в Збройних cилах України зареєстровано 28 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них одна людина одужала та один випадок летальний», - йдеться у повідомленні.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 274 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 40 осіб.

Зазначається, що за добу підтверджено 5 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Зокрема, у військовослужбовця Чернівецького гарнізону, що на початку квітня мав контакти із особами, які прибули з закордону та з 5 квітня знаходився на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. 10 квітня вийшов на службу, але при цьому було виявлено підвищення температури, внаслідок чого був госпіталізований до Чернівецького військового госпіталю. Стан здоров’я задовільний, продовжує лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби.

У трьох військовослужбовців різних військових частин Запорізького гарнізону що з 9 квітня знаходилися на самоізоляції у зв’язку з контактом з інфікованою особою. Стан здоров’я задовільний, продовжують лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби.

У працівника Збройних cил України Харківського гарнізону, що з 13 квітня.відповідно рекомендацій сімейного лікаря знаходилась на амбулаторному лікуванні з діагнозом ГРЗ. Стан здоров’я задовільний, продовжує лікування у домашніх умовах.

В Україні підтверджено 4161 випадків захворювання на Covid-19.За добу зареєстровано 397 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: