У Збройних силах зафіксували 19 випадків Covid-19, одна людина одужала

У Збройних силах зафіксували 19 випадків Covid-19, одна людина одужала
Одна людина в ЗСУ одужала від коронавірусу

Військовий був госпіталізований до Львівської обласної інфекційної лікарні з пневмонією

На ранок 13 квітня у Збройних силах України зареєстровано 19 випадків коронавірусної хвороби Covid-19, з них одна людина одужала та один випадок летальний. Про це повідомляє пресслужба Медичних сил ЗСУ у Facebook.

«На 7:00 13 квітня в Збройних силах України зареєстровано 19 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 1 людина одужала та 1 летальний», - повідомили у Медичних силах.

Так, станом на вечір 12 квітня у Збройних силах України, за допомогою ПЛР-тестування, було підтверджено ще один випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19, у працівника ЗСУ, що 8 квітня був госпіталізований до Львівської обласної інфекційної лікарні з діагнозом позагоспітальна двобічна пневмонія. «Стан здоров’я стабільний тяжкий», - вказали у Медичних силах.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) у Збройних силах – 214 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 25 осіб.

В Україні за минулу добу від коронавірусу померли 10 людей. Всього виявлено 3102 випадки Covid-19.  Минулої доби зафіксували 325 нових випадків захворювання на коронавірус. Серед них – 12 дітей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: