Війна на Донбасі: два обстріли, один військовий загинув, один поранений

Війна на Донбасі: два обстріли, один військовий загинув, один поранений
«Злочинні дії російських найманців не залишились безкарними – з наявних вогневих засобів наші військовослужбовці надали жорстку та рішучу відповідь. Втрати противника уточнюються» – штаб ООС

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу ЗСУ не зафіксовано

Упродовж неділі збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє штаб ООС.

«Одразу після опівночі російські окупаційні війська з ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру обстріляли наші позиції поблизу села Тарамчук на Донеччині, а зранку – поблизу села Кримське в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ»«, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок обстрілів Україна втратила одного захисника, ще один воїн отримав бойове ураження.

«Злочинні дії російських найманців не залишились безкарними – з наявних вогневих засобів наші військовослужбовці надали жорстку та рішучу відповідь. Втрати противника уточнюються», – наголосили у штабі і додали, що на ділянках розведення №1, №2 та №3 ситуація залишається стабільною. Режим «ТИША» дотримується.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу ОС.

Нагадаємо, 11 квітня, збройні формування Російської Федерації знову порушили зобов’язання щодо припинення вогню та вісім разів обстріляли позиції Об’єднаних сил. Внаслідок ворожих обстрілів 11 квітня отримали поранення троє українських героїв.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: