У ЗМІ з'явився перший запис «плівок» Онищенка

У ЗМІ з'явився перший запис «плівок» Онищенка
Олесь Довгий і Олександр Онищенко

Онищенко оприлюднив запис нібито з нардепом Олесем Довгим

Видання «Страна» опублікувало запис, зроблений нардепом Олександром Онищенком з нібито депутатом Олесем Довгим, який, за твердженням Онищенка, приїхав з ним домовлятися.

Онищенко пояснив виданню, що перший раз як переговірник Довгий прилетів до нього на зустріч до Італії.

«Я попросив, щоб він розписав кошторис - скільки грошей я віддав за 2,5 роки Порошенку, скільки мені пред'являють і як нам звести бюджет. Я підрахував і вийшло близько $50 млн, які мені заборгував Порошенко. Довгий сказав, що все доповість Першому і повернеться з пропозицією», - розповів Онищенко «Странє».

За його словами, друга зустріч відбулася в Лондоні. Онищенко стверджує, що цю зустріч, він записав за допомогою послуг британських детективів, які організували аудіо і відео фіксацію розмови.

За словами Онищенка, суть розмови зводиться до зустрічної пропозиції: «Довгий від імені влади пропонує, щоб всю відповідальність у кримінальній справі взяла на себе моя мати (Інеса Кадирова - проходить у справі як глава газової схеми в результаті якої, державі, за версією слідства, було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн. - Ред.)».

«Плюс до цього я мав заплатити в бюджет велику суму при укладенні угоди зі слідством. Разом з тим, за домовленостями, вони мали випустити під домашній арешт Валерія Постного (колишній партнер Онищенка, один з головних фігурантів «газової справи». - Ред.)», - сказав Онищенко.

На аудіозаписі співрозмовники згадують ім'я якогось Михайла. За словами Онищенка, мова йде про журналіста Михайла Подоляка, який свого часу працював у нього піар-менеджером, а після втечі нардепа виступив комунікатором з людьми Порошенка.

Як повідомлялося, Онищенко, який раніше заявляв про передачу «компромату на Порошенка» спочатку американським, а потім і російським спецслужбам, має в своєму розпорядженні чотири кейси записів з матеріалами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: