Україна та Емірати домовилися про безвізовий режим

Україна та Емірати домовилися про безвізовий режим

Безвізовий режим з ОАЕ запрацює вже в грудні

За результатами переговорів президента України Петра Порошенка та прем'єр-міністра Об’єднаних Арабських Еміратів, правителя Емірату Дубай шейха Мухаммеда бін Рашида Аль Мактума було домовлено про безвізовий режим між двома державами. Про це повідомляє прес-служба Петра Порошенка.

Було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Кабінетом міністрів України та урядом Об’єднаних Арабських Еміратів про скасування візових вимог.

Лише минулого року ОАЕ відвідало понад 112 тисяч українців, йдеться у повідомленні. Петро Порошенко також заявив, що безвіз із ОАЕ запрацює з грудня. 

Також було підписано Угоду про співробітництво у сфері культури між Кабінетом міністрів України та урядом Об’єднаних Арабських Еміратів.

Підписання документа сприятиме розвитку співробітництва між Україною та ОАЕ в усіх сферах культури та мистецтва, обміну інформацією про заходи, спрямовані на захист та збереження національної культурної спадщини, а також популяризації національних культур України та ОАЕ.

Крім того, було підписано Меморандум про взаєморозуміння між ДКАУ та Космічним агентством ОАЕ у сфері дослідження космосу.

Документ передбачає розвиток взаємного промислового, наукового і технічного обміну в сфері дослідження космічного простору.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: