Україна в НАТО презентує доповідь про російську пропаганду

Україна в НАТО презентує доповідь про російську пропаганду

Під час засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО українська сторона презентуватиме доповідь щодо руйнівної діяльності інформаційних військ МО РФ на території демократичних країн. Про це голова постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО, народний депутат України Ірина Фріз повідомила в Facebook.

«Сьогодні постійна українська делегація в ПА НАТО під головуванням першого віце-спікера Ірини Геращенко розпочинає в Брюсселі роботу Міжпарламентської ради Україна-НАТО», - зазначила вона.

За словами нардепа, в програмі засідання: обговорення питань співробітництва Україна-НАТО; механізми публічної дипломатії; протидія України, НАТО та ЄС російській гібридній війні; ситуація на Донбасі та в Криму; пріоритети зовнішньої політики та роль парламенту.

«Також, в рамках заходу презентуємо наш репорт «Російські підривні інформаційно-психологічні операції в соціальних медіа». З огляду на певну недооцінку руйнівної діяльності інформаційних військ МО РФ на території демократичних країн, впевнена, що наш доклад, який представляє аналіз цієї діяльності Кремля, матиме не лише актуальність, а й дозволить нашим партнерам дійти висновків щодо масштабності та деструктивності цих впливів», – сказала Фріз.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: