Українці проти відмови від вступу до НАТО заради задоволення РФ - опитування

Українці проти відмови від вступу до НАТО заради задоволення РФ - опитування
ipukr.com

Пропозиція щодо надання спеціального статусу Донбасу не знаходить підтримки серед переважної частини населення

Найбільш ефективним засобом припинення бойових дій на Донбасі українці вважають міжнародний тиск на Російську Федерацію. Таку думку висловили 41% громадян. Про це під час круглого столу «Непідконтрольний Донбас: заморозити не можна – реінтегрувати не виходить?» сказала  Марія Золкіна, політичний аналітик Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, презентуючи результати соцопитування.

Другим популярним засобом для припинення війни на сході українці називають проведення успішної державної політики на звільненій території Донеччини і Луганщини.

За словами Золкіної, пропозиція щодо надання якогось спеціального статусу Донбасу не знаходить підтримки серед переважної частини населення. «Лише 13% опитаних вважає, що це допомогло б врегулювати конфлікт», - додала аналітик.

Експерт  також сказала, що вибори на непідкронтрольній Україні території вважають ефективним заходом для припинення бойових дій 13% респондентів. «Амністію - ще менше, 6%... За такі зовнішньополітичні заходи, як відмова України від членства в НАТО, висловилися 15% українців», - додала Золкіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: