Українці Угорщини закликали Орбана підтримати продовження санкцій проти РФ

Українці Угорщини закликали Орбана підтримати продовження санкцій проти РФ

Українці Угорщини вважають, що міжнародне співтовариство загалом і Європейський Союз зокрема мають продемонструвати єдність в інтересах солідарності з Україною

Українці Угорщини звернулися з відкритим листом до прем'єр-міністрі Угорщини Віктора Орбана.
В документі нагадується, що незабаром глави держав та урядів країн Європейського Союзу зустрінуться, щоб ухвалити рішення про продовження санкцій, запроваджених проти Російської Федерації за збройну агресію на сході України.
«Українська спільнота Угорщини звертається до Уряду Угорщини, а також до глав держав та урядів країн Європейського Союзу з закликом підтримати продовження санкцій, запроваджених проти Російської Федерації у зв'язку з військовою агресією на сході України, до повного виконання Мінських домовленостей», - йдеться у листі, який оприлюднено на сайті Державного самоврядування українців Угорщини.

Українці Угорщини вважають, що міжнародне співтовариство загалом і Європейський Союз зокрема мають продемонструвати єдність в інтересах солідарності з Україною. «Для європейського співтовариства не може бути прийнятним відновлення відносин з Росією без того, щоб вона виконала взяті на себе зобов'язання і припинила збройну агресію проти України, відновивши її територіальну цілісність», - підкреслюється в листі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: