Українців попередили про мігрені через різку зміну погоди

Українців попередили про мігрені через різку зміну погоди
В Україні на цьому тижні з 28 по 31 січня будуть фіксуватися дискомфортні погодні умови

Синоптики кажуть, що цими днями можуть відбуватись різкі зміни емоційної активності, напади головного болю та зниження працездатності

Згідно з графіком ефективної температури за показником Міссенарда, в Україні на цьому тижні з 28 по 31 січня будуть фіксуватися дискомфортні погодні умови. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«Згідно з графіком ефективної температури за показником Міссенарда, в Україні на цьому тижні з 28 по 31 січня будуть фіксуватися дискомфортні погодні умови», — повідомили у прес-службі.

Синоптики підкреслили, що під час дискомфортних погодних умов людина відчуває значне навантаження на терморегуляційну систему, виникає ризик перегріву організму. Можуть відбуватись різкі зміни емоційної активності, апатія, напади головного болю, зниження працездатності, а також неуважність, відмічається швидка стомлюваність.

Виникає ризик переохолодження організму, велике або надмірне навантаження механізму терморегуляції. Людина характеризує тепловідчуття як «дуже і надто холодно». Несприятливо позначається на стані нервової, серцево-судинної та дихальної системах організму. Виникає неуважність, сонливість.

Зазначимо, що за прогнозами синоптиків у понеділок, 28 січня, в Україні буде хмарно з проясненнями, на дорогах ожеледиця, вночі та вранці на Правобережжі місцями туман, видимість 200-500 м.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: