Українцям рекомендують не їхати до гірських районів Індії та Непалу

Українцям рекомендують не їхати до гірських районів Індії та Непалу

Дощі спричинили повені та зсуви ґрунту у гірських районах Індії та Непалу

У зв'язку з триваючими мусонними дощами, що спричинили повені та зсуви ґрунту у гірських районах Індії та Непалу, жертвами яких стали вже кілька десятків людей в кожній з цих країн, Посольство України в Республіці Індія рекомендує громадянам України утриматись від відвідин гірських районів Індії (штати Уттаракханд і Хімачал-Прадеш та північно-східні регіони) та Непалу до покращення погодних умов. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.
«У разі перебування у вказаній місцевості, рекомендуємо не віддалятися від маршруту головних автомобільних трас», - радять у МЗС.
Відомство нагадує, що період мусонів триває щорічно з червня по вересень, і під час нього варто уникати подорожей у високогірні райони цих країн.
«У разі потрапляння в надзвичайну ситуацію, загрози життю та здоров’ю громадянам України рекомендується звертатись до Посольства України в Республіці Індія за номерами телефонів: +91-11-2614-60-41, +91-92-0550-71-57 («гаряча лінія» ПУ) або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38-044-238-16-57», - інформує прес-служба МЗС України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: