Український посол проводить зустріч у МЗС Туреччини стосовно вірусу Коксакі

Український посол проводить зустріч у МЗС Туреччини стосовно вірусу Коксакі
Посол України в Туреччині Андрій Сибіга

Останні кілька тижнів українці, які відпочивають у Туреччині, активно діляться інформацією про поширення вірусу Коксакі

Посол України в Туреччині Андрій Сибіга проводить зустріч у Міністерстві закордонних справ Туреччини стосовно вірусу Коксакі. Про це  повідомили у посольстві України в Туреччині.

«Сьогодні посол проводить зустріч в МЗС Туреччини. За результатами нашої зустрічі, отримання інформації (від - ред.) турецької сторони, ми підготуємо відповідні рекомендації», - повідомили в посольстві.

Також у повідомленні додали, що на сьогоднішній день не було жодного офіційного звернення українців  до посольства України в Турецькій Республіці з приводу зараження вірусом Коксакі.

Раніше Міністерство закордонних справ України дало доручення посольству України в Туреччині опрацювати питання епідеміологічної ситуації в країні та за результатами внести пропозиції щодо доцільності підготовки рекомендацій для українців.

Раніше лікарі повідомили, що відсутність чистої питної води, погана каналізація, потрапляння стічних вод у водойми, нехтування правилами гігієни - все це сприяє поширенню вірусу Коксакі.

Також є загроза поширення вірусу і на українських курортах.

Нагадаємо, останні кілька тижнів українці, які відпочивають у Туреччині, активно діляться інформацією про поширення вірусу Коксакі, що супроводжується високою температурою і висипами на тілі. Переважно хворіють діти.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: