Уряд США виставить конфісковані біткоїни на аукціон

Уряд США виставить конфісковані біткоїни на аукціон

Криптовалюта була вилучена у ході федеральних, кримінальних та цивільних справ

Уряд США виставить на аукціон 2 170 біткоїнів, чия вартість оцінюється у майже $25 млн. Криптовалюта була вилучена у ході федеральних, кримінальних та цивільних справ.

Як повідомляє Bloomberg, аукціон буде проведено 19 березня. Це буде вже сьомий аукціон, який проводить Федеральна служба виконання покарань та судових виконавців.

Бажаючі взяти участь в аукціоні мають зареєструватись до півдня 19 березня за північноамериканських східним часом та внести заставу у $200 тис

Напередодні курс біткоїна знову піднявся

Також відомо, що Крейга Райта, який називає себе «творцем біткоїна», звинуватили у шахрайствіна більш ніж 5 мільярдів доларів у криптовалюті. За словами Райта, він був одним з творців біткоїна, які діяли під псевдонімом Сатоши Накамото. Однак підтвердити цю інформацію не вдалося.

Райт і Дейв Клейман заснували компанію W & K Info Defense Research LLC, яка працювала в сфері кібербезпеки, в 2011 році. Разом вони працювали над створенням біткоїна і займалися майнінгом криптовалюти. На момент смерті Клеймана вони контролювали мінімум 1,1 млн біткоїнів, з яких 300 тисяч біткоїнв належали Райту, а 700 - Клейману.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: