В акваторію Чорного моря відправився військовий літак США

В акваторію Чорного моря відправився військовий літак США
Boeing RC-135V з позивним BASTE41 злетів з авіабази Суда-Бей на острові Крит в Греції та направився в акваторії Чорного моря

Літак направляється до узбережжя окупованого Росією Криму

Літак радіоелектронної розвідки Військово-повітряних сил США Boeing RC-135V з позивним BASTE41 злетів з авіабази Суда-Бей на острові Крит в Греції та направився в акваторії Чорного моря, передає Український мілітарний портал.

«О 7:50 за київським часом літак радіоелектронної розвідки Військово-повітряних сил США Boeing RC-135V з позивним BASTE41 злетів з авіабази Суда-Бей на острові Крит в Греції та направився в акваторії Чорного моря», - йдеться у повідомленні порталу у Twitter.

c136128f68caf79ce14cde3ceb8f4ed2ca292300

Як відзначає портал, літак направляється до узбережжя окупованого Росією Криму.

Раніше повідомлялося, що Конгрес США закликає Трампа негайно вплинути на Путіна.

Boeing RC-135 — сімейство великих розвідувальних літаків, які використовуються ВПС США та Королівськими ВПС Великої Британії для збору, обробки та передавання розвідувальної інформації.
За основу літака взято Boeing C-135 Stratolifter, з використанням обладнання General Dynamics, Lockheed, LTV, E-Systems, та L-3 Communications.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко підтримав пропозицію воєнного комітету винести на РНБО окреме рішення про звернення до Верховної Ради та запровадити воєнний стан.

У зв’язку із ситуацією на Азовському морі Збройні Сили України приведені у повну бойову готовність.

Рада Безпеки ООН сьогодні скликає термінове засідання щодо України.

Верховна Рада збереться на позачергову сесію сьогодні о 16:00. На цій сесії буде розглядатися пропозиція Верховного Головнокомандуючого Петра Порошенка про введення воєнного стану в Україні терміном на 60 діб.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: