В дитсадку Дніпра стався скандал: дівчинку вдарила в око олівцем інша дитина

В дитсадку Дніпра стався скандал: дівчинку вдарила в око олівцем інша дитина
Через згаяний після травми час дитина могла втратити око
Скріншот з відео

Вихователька вже написала заяву про звільнення

В одному з дитсадків Дніпра травмувалася 3-річна дівчинка. Її вдарила олівцем інша дитина, поки малюки були без нагляду дорослих.

Дівчинка провела півдоби зі шматком олівця в оці, повідомляє ТСН.

«У дитини потекли фіолетові сльози! Вона кричала від болю! А в садочку кажуть, що вона навіть не плакала – дитині ще наказували закрити рота», - обурена мама дитини Дар’я Меличева.

У лікарні медики встановили, що у дівчинки глибока рана та прооперували. З її ока дістали гостро заточений грифель.

«Поверхнева оболонка очного яблука. Його зашили, дитина отримує лікування», - розповіла завідувач дитячим відділенням обласної офтальмологічної лікарні Ірина Тарнопольська.

Через згаяний після травми час дитина могла втратити око, це вже обернулося сильним запаленням. Однак вихователька запевняла, що «невеличкий синець» – наслідок безневинних дитячих пустощів.

Інцидент вихователька старанно приховувала не лише від батьків дівчинки – вона не викликала медсестру, що працює в дитсадку, а також не повідомила керівництво закладу.

Пізніше з’ясувалося, що небезпечні розваги діти влаштували після денного сну, коли няня вже пішла додому, а вихователька лишила малюків без нагляду, бо розмовляла з батьками.

Тепер у дитсадку призначили службове розслідування та визнають грубе порушення правил закладу вихователькою. «Вона винувата, що залишила дітей без нагляду. Вона розмовляла з батьками в роздягальні. Мамі вона не сказала, ні мені, ні медсестрі – не надала значення. В її діях є грубі порушення», - заявила в.о. завідувачки дитячого садка Ірина Фомєнцова.

Вихователька вже написала заяву про звільнення.

Раніше повідомлялося, що у Львові в дитячому садку №153 отруїлися 10 дітей ясельної групи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: