Google назвав найпопулярніші напрямки відпочинку українців

Google назвав найпопулярніші напрямки відпочинку українців

Для відпочинку за кордоном в українців найпопулярнішим напрямком вже який рік поспіль залишається Туреччина

Україці все частіше шукають інформацію про відпочинок саме в інтернеті і саме через пошук в Google. В українському представництві компанії проаналізували пошукові запити українських користувачів зі словами «відпочинок в.../отдых  в...» за останні 3 місяці і з'ясували, про які країни і курорти найчастіше запитують українці у Google.

Так, для відпочинку за кордоном в українців найпопулярнішим напрямком вже який рік поспіль залишається Туреччина. В цілому, перша трійка не змінилася з минулого року - на другому місці Єгипет, а на третьому - Болгарія. Вперше в Топ 10 такі екзотичні напрямки, як Балі і Таїланд. В цілому гаряча десятка зарубіжних напрямків для відпустки, на думку українських користувачів Google, виглядає так (ви можете подивитися всю десятку на Картах Google):

  1. Туреччина
  2. Єгипет
  3. Болгарія
  4. Грузія
  5. Балі (Індонезія)
  6. Кіпр
  7. Греція
  8. Туніс
  9. Хорватія
  10. Таїланд

Українські курорти не втрачають своєї популярності, і це підтверджує кількість запитів. Цього року користувачі Google Україна найчастіше шукали відпочинок в Затоці, Бердянську та Одесі. А повністю перша десятка популярних напрямків для відпочинку в Україні така (вся десятка на Картах Google):

  1. Затока
  2. Бердянськ
  3. Одеса
  4. Карпати
  5. Кирилівка
  6. Крим
  7. Генічеськ
  8. Скадовськ
  9. Щасливцеве
  10. Залізний Порт

Якщо ви вже вирішили, куди плануєте поїхати у відпустку, ви можете використовувати Карти та інші сервіси Google, щоб зробити процес організації відпочинку ще більш простим і зручним:

  • Шукайте готелі прямо на Картах Google, щоб дізнатися про все необхідне і вирішити, де зупинитися. Ви побачите фотографії, описи, огляди і багато іншого - і ви навіть можете забронювати номер прямо з Карт Google.
  • Якщо ви вирушили в поїздку на своїй машині, обов'язково використовуйте Карти Google, щоб скласти зручний маршрут, знайти найближче місце для відпочинку, їжі та заправки або цікаву пам'ятку культури на шляху. Ви зможете краще спланувати свій час, так як Карти вам покажуть приблизний час у дорозі і відстань.
  • Для вибору оптимального перельоту (і найбільш вигідної ціни) використовуйте сервіс Google Авіаквитки. Крім того, ви зможете подивитися найпопулярніші напрямки і ціни на переліт на Картах Google.
  • Громадський транспорт - це відмінний спосіб миттєво зануритися в атмосферу міста. Використовуйте Карти Google, щоб дізнатися розклад, скласти маршрут, краще спланувати час і налаштувати повідомлення, які нагадають вам, коли потрібно поміняти вид транспорту або вчасно вийти з автобуса або поїзда, щоб ви не хвилювалися, що пропустите свою зупинку і могли насолоджуватися визначними пам'ятками навколо вас.
  • Якщо ви відправляєтеся в місце, де може не бути Wi-Fi або мобільного інтернету, не панікуйте. За допомогою Карт Google ви можете завантажити потрібний район міста або локації на своєму смартфоні, щоб отримати доступ до нього в автономному режимі. І ви зможете шукати місця, складати маршрути і використовувати навігацію навіть без підключення до мережі.
 Про Alphabet Inc.

Ларрі Пейдж і Сергій Брін заснували компанію Google у вересні 1998 року. Сьогодні в компанії працює понад 50 000 співробітників по всьому світу, і Google пропонує широкий спектр продуктів і платформ, таких як Пошук, Карти, AdWords, Gmail, Android, Chrome і YouTube. У жовтні 2015 компанія Google увійшла до складу холдингової компанії Alphabet. Більш детальну інформацію про місію Alphabet можна отримати тут.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: