У Горішніх Плавнях дев'ятеро людей побили учасника АТО - волонтер

У Горішніх Плавнях дев'ятеро людей побили учасника АТО - волонтер

Військового побили начебто за участь у війні на Донбасі.

У місті Горішні Плавні, що на Полтавщині, невідомі дев'ятеро осіб сильно побили колишнього бійця 93-ї бригади Збройних сил України. Про це на своїй сторінці повідомила волонтер Ксенія Бикова.

За словами Бикової, постраждалого звуть Дмитро, він не курить, не вживає алкоголь, є колишнім бійцем 93-ї бригади ЗСУ, яка брала участь у боях за донецький аеропорт. «Били його саме за те, що він АТОшник. Мусора, повторюю - мусора, не хотіли приймати заяву. Три чарівні літери привели їх до тями - СБУ. Потім не хотіли робити експертизу, допомогло слово - преса, потім не хотіли класти в лікарню, допоміг дзвінок головлікаря. До назви Горішні Плавні нам ще треба дорости. Поки що ми мухосранськ», - заявила вона.

Волонтер підкреслила, що це вже другий подібний випадок в області. «Повинна бути стаття з хорошим терміном за побутовий сепаратизм», - підсумувала Бикова.

По словам Быковой, пострадавшего зовут Дмитрий, и он не курит, не употребляет алкоголь, а воевал в районе донецкого аэропорта в составе 93-й бригады ВСУ. "Били его именно за то, что он АТОшник. Мусора, повторяю - мусора, не хотели принимать заявление. Три волшебные буквы привели их в чувства - СБУ. Потом не хотели делать экспертизу, помогло слово - пресса, потом не хотели класть в больницу, помог звонок главврачу. До названия Горишни Плавни нам еще нужно дорасти. Пока что мы мухосранск", - заявила она. Волонтер подчеркнула, что это уже второй подобный случай в области. "Должна быть статья с хорошим сроком за бытовой сепаратизм", - подытожила она.

Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/society/1388011-na-poltavschine-9-chelovek-izbili-mujchinu-za-uchastie-v-ato-volonter.html

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: