В Керчі чергують омонівці, коледж поки закритий

В Керчі чергують омонівці, коледж поки закритий
Один з корпусів політехнічного коледжу Керчі. Поблизу входу стоять працівники загону міліції особливого призначення (ОМОНу)  

Раніше «глава» окупованого Криму Сергій Аксьонов заявляв, що коледж відновить роботу 22 жовтня

Керченський політехнічний коледж не почне працювати з понеділка, 22 жовтня, як планувалося раніше.

Про це повідомив «голова» окупаційної адміністрації Керчі Сергій Бороздін.

Очікується, що у вівторок, 23 жовтня, у Керч знову приїде «глава» окупованого Криму Сергій Аксьонов. Він має поспілкуватися з колективом викладачів та ухвалити рішення про початок роботи коледжу, пишуть «РИА Новости».

Раніше Аксьонов заявляв, що коледж відновить роботу 22 жовтня.

Як передає кореспондент Громадського, заняття у коледжі (окрім корпусу, у якому стався вибух), ймовірно, розпочнуть у середу, 24 жовтня. Упродовж 22-23 жовтня вирішуватимуть організаційні питання.

При цьому школи в Керчі продовжують працювати, їх близько 30. В навчальних закладах будуть чергувати бійці Національної гвардії Росії.

Мати першокласника школи №17 в Керчі, яка знаходиться на вулиці Войкова (там, де і політехнічний коледж, у якому була стрілянина) повідомила, що в кожній школі є два працівники загону міліції особливого призначення (ОМОН).

«У кожній школі два омонівця. Поки точно весь тиждень будуть чергувати у всіх школах, далі поки не знаємо», - розповіла мати першокласника.

Нагадаємо, 17 жовтня в місті Керч стався вибух та стрілянина у політехнічному коледжі.

Оприлюднено відео з коледжу в момент стрілянини, яку відкрив один із студентів – 18-річний Влад Росляков, який згодом застрелився.

Внаслідок трагедії в коледжі, за останніми даними, загинула 21 людина.

Прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею теракт через події, що сталися у коледжі в окупованій Керчі.  

В той же час у Слідкомі РФ заявили, що перекваліфікували кримінальну справу щодо трагедії в коледжі Керчі, порушену за ст.205 КК РФ (теракт), на ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом).

У Керчі 19 жовтня відбулася церемонія прощання із загиблими.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: