В Україні очікуються мороз, сніг і ожеледиця: погода на 20 січня

В Україні очікуються мороз, сніг і ожеледиця: погода на 20 січня

У Києві - без опадів, лише в другій половині дня невеликий сніг

У неділю, 20 січня, у багатьох регіонах України очікуються опади у вигляді снігу. Вдень похолоднішає до -5, вночі - до -13 градусів.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Так, у західних областях очікується випадання снігу, температура повітря вдень -1...-4 градусів. У ряді центральних областей також сніжитиме, денна температура повітря -3...-5 градусів.

На сході країни без опадів, вдень стовпчики термометра покажуть -3...-5 градусів, вночі опустяться до -11...-13 градусів.

В південних регіонах також без опадів, денна температура повітря -1...+5 градусів. На півночі країни опадів не очікується, температура повітря вдень -2...-4 градусів, вночі місцями до 13 градусів нижче нуля. 

У Києві в неділю сніжитиме, денна температура -3...-5 градусів. 

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 20 січня найвища температура вдень була +6,1 в 1952 році, найнижча вночі -26,5 в 1907, 2006 роках.

21 січня в південній частині, центральних і східних областях сніг, на півдні та в Приазов'ї з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на решті території невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північний, 3-8 м/с, на півдні 7-12 м/с.

Температура вночі 6-11°, вдень 1-6° морозу; на півдні і в Закарпатті протягом доби від 4° морозу до 2° тепла.

У Києві невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північний, 3-8 м/с. Температура вночі 7-9°, вдень 4-6° морозу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: