В Україні очікується значне погіршення погодних умов через циклон Florenz

В Україні очікується значне погіршення погодних умов через циклон Florenz
15 січня погода в Україні відзначиться снігом з дощем

Атмосферний фронт принесе до України мокрий сніг: прогноз погоди на 15 січня

У вівторок, 15 січня, по всій території України очікується значне погіршення погодних умов через північний циклон Florenz.

Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, на заході країни синоптики прогнозують слабкий сніг, а на сході - сніг з дощем. На півночі, в центрі та півдні України буде хмарно. 

Температура повітря у вівторок на півночі, заході і в центрі буде вдень -2...-4 градуси, а вночі -6...-8. На сході температура буде триматися вдень 0...2 градуси тепла, а вночі -1...-3. У південних областях України синоптики прогнозують вдень -1...1 градус, а вночі -5...-7. 

Крім того, у Києві 15 січня опадів не очікується. Температура повітря вдень -2...-4 градуси, а вночі -6...-8.

У свою чергу відомий український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила, що на сході і півдні України пройде мокрий сніг, а в західних областях сніжитиме.

«Атмосферний фронт північного циклону Florenz прогулюватиметься Україною, тому випадатиме сніг та мокрий сніг. 15-го січня фронт дійде до східної частини - відповідно, мокрий сніг, на півдні з дощем, передбачається у південній частині та на сході України (крім Одеської області) - перша карта. Також невеликий сніг знову з'явиться в західних областях. На півночі і в центрі сьогодні вдень - без істотних опадів, максимум, місцями невеликий сніг», - пише вона.

Також синоптик додала, що температура повітря коливатиметься від -10 градусів вночі до +3 +6 градусів тепла вдень.

За попередніми прогнозами, найближче похолодання очікується 21-22 січня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: