В Україні похолодає до -15: прогноз погоди на 3 січня

В Україні похолодає до -15: прогноз погоди на 3 січня

Сніг випаде вночі в більшості областей, крім півдня

У четвер, 3 січня, вночі помірний, вдень невеликий сніг, у південних областях без опадів. На дорогах ожеледиця.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла, на півдні та сході країни близько 0°; в Карпатах вночі та вдень 10-15° морозу.

У Києві 3 січня вночі очікується помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° морозу.

Народний синоптик Наталка Діденко стверджує, що з 3 січня в Україні розпочнеться суттєве похолодання. Про це експерт повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Температура повітря найближчої ночі становитиме від 1 до -6. На Сході і Півдні буде тепліше, температура повітря складе від 1 градуса морозу до 3 градусів тепла, в Криму до +5 градусів.

Сніг випаде вночі в більшості областей, крім півдня. А вдень опади очікуються виключно в західних областях, північних районах Чернігівської, Сумської, а також в Луганській області.

Ожеледиця зміцніє. У столиці вночі очікується сніг, а ось день пройде без істотних опадів. У Києві очікується похолодання до -1 -3 градусів. Відзначається, що надалі похолодання посилиться. На Святвечір і Різдво температура може досягти -8 -11 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: