В Україні в останні вихідні січня очікуються потепління та снігопади

В Україні в останні вихідні січня очікуються потепління та снігопади
У Києві 26 січня буде невеликий сніг

Уночі в Полтавській і Харківській областях може бути ще до 14° морозу

 У суботу, 26 січня, в Україні очікуються невеликі опади у вигляді снігу, в південно-східній половині - з дощем, а температура, крім півдня, дещо підвищиться, особливо вдень, повідомляє Укргідрометцентр.

У цей день невеликий сніг очікується в більшості областей, на Закарпатті та в Прикарпатті пройде помірний сніг, удень у центральних і східних областях невеликий мокрий сніг із дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь.

Температура вночі 5-10°, у північних, Полтавській і Харківській областях до 14° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

У південній частині України - невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, місцями туман; температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла; в Криму вночі 1-6° тепла, вдень 6-11°.

На дорогах, крім крайнього півдня, подекуди ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с.

У Києві - невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 10-12°, вдень 1-3° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 26 січня найвища температура вдень була 6,7 градуса вище нуля в 1975 році, найнижча - вночі 22,4 градуса морозу в 1891 році.

У неділю, 27 січня, в Україні очікується помірний сніг, вночі в північних, більшості центральних областей, удень у Сумській, Полтавській і Харківській областях значний сніг (удень на Правобережжі невеликий сніг); у південній частині, Дніпропетровській та Донецькій областях дощ і мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу.

Температура протягом доби в західних, північних Вінницькій і Черкаській областях 3-8° морозу, на решті території - від 3° морозу до 2° тепла, в Приазов'ї 0-5° тепла (в Криму вночі 1-6° тепла, вдень 6 -11°).

На дорогах країни, крім крайнього півдня, ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с.

У Києві - вночі значний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 4-6° морозу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: