В Україні завтра очікується вдень близько 0 градусів

В Україні завтра очікується вдень близько 0 градусів
У Києві опадів не очікується, а температура повітря становитиме від -1 до +1 градуса

На Заході країни синоптики прогнозують дощ, а на Сході – мокрий сніг

В Україні завтра, 17 листопада, очікується хмарна погода, подекуди з дощами та мокрим снігом. Температура повітря у середньому утримуватиметься близько 0 градусів. Про це повідомляє Гідрометцентр.

screenshot_15_05

На заході України хмарно з дощем, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +4...+6 градуси, вдень +7...+10 градусів.

На півночі України хмарно, без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря від 0...до -2 градуси.

У центрі України хмарно, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +1...+3 градуси.

На сході України хмарно, удень та вночі мокрий сніг, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-4 градуси, вдень -1...-3 градуси.

На півдні України хмарно, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+1 градус, удень +5...+7 градусів, в Одеській області  температура вночі +4...+6 градусів, удень +8...+10 градусів.

У Криму хмарно, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +6...+8 градусів.

У Києві у вівторок, 17 листопада хмарно, вночі без істотних опадів, удень дощ, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень від -1 до +1 градуса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: