В Україну йде похолодання і сніг

В Україну йде похолодання і сніг

У столиці вночі очікується до 8 градусів морозу

Найближчої доби, 5 січня, захід, північ, південь і схід України будуть під впливом атмосферних фронтів, очікується сніг, повідомляє Укргідрометцентр.

У західних регіонах, а вночі і в східних областях прогнозується помірний сніг, вдень у північних областях також очікується невеликий сніг, на решті території - без істотних опадів. На дорогах більшості областей ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 4-9 ° морозу, вдень 1-6 ° морозу, на крайньому півдні країни близько 0 °; у Карпатах вночі 10-15 °, вдень 7-12 ° морозу.

У Києві 5 січня вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг; на дорогах ожеледиця; температура вночі 6-8 ° морозу, вдень 3-5 ° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві 5 січня найвища температура вдень була 8,4 ° в 1925 році, найнижча вночі -26,8 ° у 1935 році.

В Україні 6 січня очікується невеликий сніг, вночі у Карпатах, вдень на сході країни - помірний сніг; в центральних регіонах, а вночі і східних областях - без істотних опадів. На дорогах більшості областей ожеледиця. Вітер східний, на заході - північно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 5-10 °, в центральних і східних областях до 13 ° морозу, вдень 3-8 ° морозу; в Карпатах вночі та вдень 12-17 ° морозу, в Криму 0-5 ° морозу.

У Києві 6 січня невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура вночі 6-8 ° морозу, вдень 4-6 ° морозу

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: