В Україну йдуть потепління та дощі

В Україну йдуть потепління та дощі

У Києві завтра вдень обіцяють мокрий сніг

Найближчої доби, 28 грудня, з північного заходу Європи на більшу частину території України переміститься чергова порція вологого і теплого повітря, лише схід і північний схід опиняться під впливом холодної повітряної маси з більш низькими температурами, повідомляє Укргідрометцентр.

Найближчої ночі в західній половині країни, вдень у більшості областей очікується мокрий сніг і дощ, на сході - ввечері невеликий сніг; у північних і центральних областях місцями ожеледь. На дорогах країни, крім крайнього півдня, ожеледиця.

Вітер західний, 5-10 м/с, у Карпатах пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 4° морозу, вдень 0-5° тепла, в Чернігівській, Полтавській, Дніпропетровській і Донецькій областях вночі 3-8°, вдень 0-5° морозу, в Сумській, Харківській і Луганській областях вночі 9-15°, вдень 4-9° морозу.

У Києві вночі - без опадів, уранці, вдень мокрий сніг та дощ, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 2-4° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 28 грудня найвища температура вдень була 8,4 градуса вище нуля в 1998 році, найнижча - вночі 23,2 градуса морозу в 1930 році.

У суботу, 29 грудня, в Україні очікується невеликий сніг, у західних і південних областях із дощем. На дорогах країни, крім крайнього півдня, ожеледиця. Вітер північно-західний, західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень (на заході і вночі) близько 0°; у Сумській, Чернігівській, Харківській та Луганській областях вночі 7-12°, удень 4-9° морозу.

У Києві - невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: