Вакарчук назвав найкращий виступ «Євробачення-2018»

Вакарчук назвав найкращий виступ «Євробачення-2018»
Святослав Вакарчук

Вакарчук оцінив виступ переможця минулорічного Євробачення

Український музикант і фронтмен гурту «Океан Ельзи»  Святослав Вакарчук вважає, що найкраще у рамках «Євробачення-2018» виступив минулорічний переможець пісенного конкурсу Сальвадор Собрал.

Про це він написав у своєму Twitter.

«Найкращий виступ Євробачення… – це переможець минулорічного Євробачення Сальвадор Собрал. Без всяких балетів, танців і феєрверків, та ще й з Каетану Велозу. Аж подих захоплює... Дай Бог їм здоров’я!» – зазначив музикант.

У неділю, 13 травня в столиці Португалії, Лісабоні завершився фінал «Євробачення-2018», в ході якого переможцем міжнародного пісенного конкурсу став представниця Ізраїлю Нетта Барзілай.

Україну на «Євробаченні-2018» представив співак Melovin з композицією «Under The Ladder», який посів сьоме місце за результатами голосування глядачів і 26 місце - за оцінками професійного журі. В результаті Melovin зайняв 17-е місце з 26 можливих.

Виступ співака Melovinвід України на Євробаченні 2018 - був дуже ефектним і яскравим. Весь номер побудований навколо високої конструкції - на її вершині стоїть срібний рояль з крилами. На початку номера Melovin звільнився від кокона, а також грав на роялі під час того, як навколо нього горіли сходи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: