Вбивство депутата у Сєверодонецьку: прокуратура взяла справу під контроль

Вбивство депутата у Сєверодонецьку: прокуратура взяла справу під контроль
Сергій Самарський

Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у справі про вбивство Самарського

Керівництво прокуратури Луганської області контролює хід розслідування вбивства депутата Сєверодонецької міської ради Сергія Самарського. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

«Прокуратурою Луганської області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства депутата Сєверодонецької міської ради (ч. 1 ст. 115 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Проведення досудового розслідування доручено слідчому управлінню ГУНП в Луганській області.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення обставин вчинення злочину. Розглядають всі можливі версії вбивства, а саме політична та журналістська діяльність депутата, особисті неприязні стосунки, вчинення вбивства з хуліганських мотивів, а також діяльність його власної юридичної фірми.

Стан досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Нагадаємо, що сталося вбивство депутата міськради Сєверодонецька Сергія Самарського.

За згаданим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України «Умисне вбивство».

Наразі поліцією розглядається кілька версій вбивства, головна з них - політичні мотиви. Не виключено і розбійний напад, а також вбивство, пов'язане з бізнесом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: