Вбивство кривоозерця: таксист, з яким Цукерман побився перед смертю, побоюється за власне життя

Вбивство кривоозерця: таксист, з яким Цукерман побився перед смертю, побоюється за власне життя

Таксист Василь каже, що чув, як лікар сказав поліцейським: «Ви його вбили».

Кривоозерський таксист Василь Нездоля, який трагічної ночі привіз додому Олександра Цукермана, розповів, що насправді сталося, передає ТСН.

«Його дружина мене в той вечір викликала. Сказала, що він не може сам дійти. Це десь близько трьох годин ночі було. Привіз до будинку, подзвонив дружині - вона вийшла. Я його заніс до будинку, розвернувся і пішов до машини, вона чомусь не завелася. Я відштовхав її - думав з буксира завести. Чую, що в будинку почався скандал. Потім вибігла з двору Алла, за нею Саша. Вона забігла за машину, а він до мене кинувся і почав мене бити. Я відразу впав. Сильно бив, - скаржиться Василь і показує садна. - Я не знаю, чим він був так незадоволений, але кричав, що вб'є. Зірвав з мене жилетку, почав бити машину. Я пішов до міліції».

У відділку, за словами чоловіка, йому сказали, що дружина Цукермана вже викликала наряд. Василь повернувся до їхнього будинку, де побачив два наряди. Поліцейські відвели таксиста в машину, щоб оформити протокол, тому він нічого не бачив. Через якийсь час у провулок заїхала швидка. Що там відбувалося, Василь не знає, але каже, що чув, як лікар сказав: «Ви його вбили».

Після дачі свідчень таксиста відпустили додому, і він, залишивши розбиту машину, побрів пішки. «На похорон не піду, не хочу, щоб мене вбили. Кажуть, що я винен у чомусь. А в чому? У тому, що привіз його?», - висловив обурення таксист.

Як повідомлялось, у ніч на 24 серпня під час затримання поліцейськими помер 32-річний житель Кривого Озера. Як стверджують у поліції, Цукерман пручався, тому поліцейські застосували «заходи фізичного впливу та наручники». Згідно з висновком судово-медичної експертизи, проведеної обласним бюро судово-медичних експертиз 24 серпня, він помер від вогнепальних поранень, на тілі загиблого виявлено як мінімум 4 вогнепальних поранення, отримані в результаті пострілів з травматичного пістолета так званим «патроном Флобера». Смерть мешканця Кривого Озера викликала бунт жителів райцентру, які намагалися перешкодити вивезенню в Миколаїв 6 поліцейських, які виїжджали за адресою Цукермана. В результаті складу відділення поліції в Кривому Озері був розформований і буде набраний заново, також через інцидент було замінено начальника Головного управління поліції в Миколаївській області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: